آرمان تحلیل
سر خط اخبار
خرید ۴ میلیون و ۸ هزار تن گندم در کشور
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم تا ۱۷ تیرماه خبر داد و گفت: علیرغم شرایط سخت نقدینگی، طی سه مرحله مطالبات به گندمکاران پرداخت شد و تاکنون حدود ۹۰ درصد از پول گندمهای تحویلی به مراکز خرید تسویه شده است.
به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از شاتا، یزدان سیف افزود: در مقایسه با ۱۷ تیرماه سال گذشته، خرید تضمینی رشد ۱۰ درصدی در کشور دارد و در حال حاضر در ۳۱ استان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه پرداخت، روز گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب گندم کاران کشور واریز شد.
سیف اضافه کرد: مطالبات گندمکارانی که تا ۱۱ تیرماه گندم خود را به مراکز خرید تحویل داده و اطلاعاتشان در سامانه ثبت شده به طور کامل پول خود را دریافت کرده اند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به گندمکاران پرداخت شده که نسبت به پرداختی سال گذشته در همین زمان حدود ۵۷ درصد افزایش پرداختی داشته ایم.
سیف گفت: مقدار خرید تضمینی گندم هم نسبت به ۱۷ تیرماه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی دارد که به مرور زمان این افزایش خرید بیشتر می شود.
وی افزود: ارزش کل خرید تضمینی گندم به بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: تاکنون ۲۵۳ هزار تن دانه روغنی کلزا به ارزش بیش از ۱۳۳۴ میلیارد تومان خریداری شده است.
نویسنده: علیرضا اسلامی
برچسب ها
نرخ لحظه ای بازار
محصولات پتروشیمی
PVC۱۳۴۹+۰.۸۲٪
PP۱۳۵۸+۷.۶۱٪
PEسنگین۸۵۷+۱.۳۰٪
PE سبک۱۱۹۹+۰.۴۲٪
PE خطی۹۸۵+۱.۱۳٪
اوره گرانوله۲۰۱-۷.۸۰٪
اوره پریل۲۰۷+۰.۹۸٪
متانول۲۳۲-۷.۹۴٪
اتیلن گلایکل۵۴۲+۰.۷۴٪