آرمان تحلیل
سر خط اخبار
گزارش هفتگی از استارت آپ ها
شیپور:
درپی رونق اخیر بازار سرمایه ایران و شرایط مساعد جهت ورود شرکتهای خصوصی پیشرو به این بازار، هیئت مدیره شرکت نت تجارت اهورا (شیپور) با پیشنهاد عرضه عمومی سهام این شرکت موافقت کردند.
بر این اساس رضا اربابیان، مدیرعامل شیپور با بیان اینکه عرضه عمومی سهام این شرکت یکی از اهداف سال ۱۳۹۹ شیپور است، از انعقاد قرارداد مشاوره پذیرش این شرکت در پی تصویب این استراتژی با یکی از مشاوران مالی خوشنام خبر داد.
بیمیتو و ازکی:
دو استارتآپ بیمه آنلاین ایران یعنی ازکی و بیمیتو با هم ادغام شدند. دو رقیب که اغلب روی بیلبوردهای شهری دیده میشدند اواخر اسفندماه ۹۸ تصمیم به ادامه راه با ادغام گرفتند تا بتوانند خدمات قویتری را با استفاده بهتر از ظرفیت یکدیگر ارائه دهند. ظاهرا سهماهی بود که این دو شرکت و مجموعه ماموت مذاکرات خود را شروع کرده بودند و در نهایت با سهام مشترک و سرمایهگذاری مجموعه VC ماموت این همکاری جدید از ابتدای سال ۹۹ با تاسیس شرکتی جدید که نیمی از مالکیت آن متعلق به هر یک از این دو استارتآپ بود آغاز و سرمایه نقدی از طریق ماموت به آن تزریق شد.
تصمیمی که در حال حاضر از سوی مدیران این شرکتها اتخاذ شده بر سیاست حفظ هر دو برند است. برهمین اساس اکنون این دو برند در کنار یکدیگر مستقر شده و با تیم مدیریتی واحد به فعالیتهای خود ادامه میدهند. مدیران این دو شرکت امیدوار هستند این ادغام با توجه به پتانسیلهای همافزایی قابل توجه صورتگرفته نقطه عطفی در گسترش بیش از پیش بازار آنلاین صنعت بیمه کشور و توسعه فعالیتها باشد. به گفته مدیر مارکتینگ «ازکی» با این ادغام علاوه بر اینکه بسیاری از هزینههای هر دو شرکت کاهش مییابد؛ فعالیت بزرگتری ایجاد خواهد شد.این شرکتها تمام خدمات بیمهای در کشور را به مشتری معرفی میکنند. مشتریان هم میتوانند ویژگیهای خدمات مختلف را مقایسه کرده و آنها را انتخاب کنند. به این ترتیب با شناخت نیازهای مشتریان شرکتهای بیمه میتوانند خدمات مطلوب و موردنظر مشتریان را ارائه دهند. سایت این شرکتها ماهانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار و سالانه حدود ۴ تا ۵ میلیون بازدید دارد که میتوان از طریق آن دانش رفتاری مشتری دیجیتال را مشخص و مسیر شفافتری برای ارائه خدمات ترسیم کرد.
تبیان:
مجموعه ارتباطات هوشمند تبیان طی تفاهم نامهای با ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به استارتآپهای خلاق، دانش بنیان و یا منتخب و مراکز شتابدهی که همگی از طریق این ستاد معرفی شوند، خدمات رایانش ابری در قالب VPC و PCC با ۱۰ تا ۲۰ درصد تخفیف ارائه میکند.
این دو مجموعه در راستای پیشبرد سیاستهای کلی کشور، مبنی بر توسعه اقتصاد دانشبنیان، ایجاد زیستبوم کارآفرینی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی، اجرای برنامه اشتغال گسترده مولد و اجرای برنامه توسعه شتابدهندههای نوآوری تخصصی در حوزه فناوریهای محاسباتی، ازجمله رایانش ابری، اینترنت اشیاء، کلان دادهها، زنجیره بلوکی و هوش مصنوعی، تفاهمنامه دیگری نیز منعقد کردهاند.|
اسنپ تریپ:
اسنپ تریپ برای پاسخگویی به دغدغه شکل گرفته پیرامون انجام سفر با قیمت مناسب، خدمت جدیدی را تحت عنوان ضمانت قیمت هتل به کاربران خود ارائه کرده است. «گشتیم نبود، نگرد نیست» نام طرح جدیدی است که اسنپ تریپ در آن خود را به ارائه قیمت مناسب هتل به کاربران متعهد کرده است. مقصود از ضمانت بهترین قیمتها در هتل در طرح جدید اسنپتریپ ایجاد اطمینان در کابران از رزرو هتل مد نظر خود با ارزانترین قیمت ممکن است. از همین رو اسنپ تریپ به کاربرانی که موفق شوند هتل مورد مورد نظر خود را ارزانتر از آنچه در وبسایت اسنپ تریپ ارائه شده در سرویس دیگری پیدا کنند، 5% بیشتر از قیمت اعلام شده توسط مهمان تخفیف ارائه خواهد کرد.
فیروزه پلت:
فیروزه پلت سعی دارد با ایجاد بستری برای ارتباط سرمایه گذاران و سهامداران استارتاپ های مایل به واگذاری و ارائه خدماتی مانند راهبری مذاکرات برای رسیدن به معاملهای برد-برد، مشاوره ارزشگذاری و … نقش فعالی در جذب سرمایه های سرگردان کشور به شرکتهای دانش بنیان، فنآور محور و استارتاپی ایفا کند.
در حال حاضر بیش از ۳۰۰ متقاضی خرید در فیروزه پلت ثبتنام کرده و بیش از ۴۰ سرمایه گذار بالقوه درخواست خرید یکی از استارت آپ ها های موجود در فیروزه پلت را ثبت کردهاند. در سمت متقاضیان فروش نیز بیش از ۱۲۰ متقاضی ثبتنام کرده که نیمی از آنان فرایندهای سامانه را برای ثبت درخواست واگذاری سهام استارتاپ خود طی کردهاند.
دیجی تون:
در 18تیرماه 99، مجموعه دیجیتون به عنوان بزرگترین پلتفرم صوتی و تصویری کودک و نوجوان کمپین مسئولیت اجتماعی خود را با همکاری بنیادکودک اجرا می کند. این کمپین با مدت زمان یک ماه و به منظورحمایت از “دانش آموزان با استعداد کم برخوردار” انجام می شود.
هوم کا:
استارتاپ هوم کا از استارت آپ استودیو هلثیو در مرحله بذری جذب سرمایه کرد. هومکا که فعالیت خود را رسما از اوایل سال 99 آغاز کرده، ارائه دهنده انواع خدمات مراقبتی و درمانی در منزل است. تمرکز هومکا برحوزه سالمند، کودک و درمان بیماران در منزل میباشد. بنیانگذاران هومکا احمد طاهرخانی و محمد علائیزاده، از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف میباشند که سابقه فعالیتی چندین ساله در اکوسیستم استارتاپی و بازار خدمات را در کارنامه دارند. به گفته احمد طاهرخانی مدیرعامل هومکا: این جذب سرمایه به آن ها کمک میکند که خدمات و شبکه پرستاران و درمان گران شان را گسترش داده و مدل کسب و کارشان را ارتقاء دهند.
نویسنده: علیرضا اسلامی
نرخ لحظه ای بازار
محصولات پتروشیمی
PVC۱۳۴۹+۰.۸۲٪
PP۱۳۵۸+۷.۶۱٪
PEسنگین۸۵۷+۱.۳۰٪
PE سبک۱۱۹۹+۰.۴۲٪
PE خطی۹۸۵+۱.۱۳٪
اوره گرانوله۲۰۱-۷.۸۰٪
اوره پریل۲۰۷+۰.۹۸٪
متانول۲۳۲-۷.۹۴٪
اتیلن گلایکل۵۴۲+۰.۷۴٪