آرمان تحلیل
سر خط اخبار
اخبار جسورانه هفته دوم شهریور 99
اینو کاردیا : اولین مرکز نوآوری بیمارستانی در کشور به نام اینوکاردیا افتتاح شد. با همکاری بیمارستان قلب شهید رجایی بهعنوان مرجع پیشرو در زمینه های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق کشور، اولین مرکز نوآوری در این بیمارستان آغاز به کار کرد. اینوکاردیا، قلب نوآوری در حوزه قلب و عروق نام گذاری شده و در آن جامعه برجسته پزشکی، علمی و کسب و کار دور هم جمع شدهاند تا بستر لازم را برای تولید و تجاری سازی نوآوری های جدید و موردنیاز این حوزه فراهم کنند.
پرانیکس: پلتفرم ارائه سرویس گیمینگ ابری است که کاربران میتوانند از طریق آن، بازیها را به صورت فردی یا گروهی و بدون محدودیت سختافزار، با هر صفحه نمایشی بازی کنند.
مهرنوش شعبانی کوفاندر پرانیکس، درباره انگیزه این تیم برای تاسیس این استارتاپ به دغدغه شخصی فاندرها اشاره کرد و گفت: “ما تا چندین سال پیش گیمر بودیم و تمامی مشکلات و سختیهای پیش روی گیمرها مثل هزینه سنگین خرید و به روز رسانی سختافزار، سرعت پایین سرورها، مساله پینگ و مواجهه با تحریمها را شخصا تجربه کردهایم که دغدغه منحصربهفرد کاربران ایرانی است و از جمله مسائلی نیست که رقبای خارجی ما با آنها برخورد کرده باشند .ما در پرانیکس با شناخت دقیق جامعه کاربرانمان تلاش کردهایم تا راه حلی برای تمام دغدغههای آنها باشیم. “
تپسی:میلاد منشیپور، مدیرعامل تپسی، با اشاره به برنامههای رشد تپسی میگوید: « ما قرار است از یک سو در کسب و کار فعلیمان، یعنی تاکسی اینترنتی عمیقتر شویم و از سوی دیگر، به سمت تبدیل شدن به پلتفرمی برای ایجاد و مدیریت کسب و کارهای جدید، چه مرتبط و چه غیرمرتبط با حوزه فعلی، گام برداریم. برای رسیدن به این برنامهها، در حال توسعهی زیرساختهای مالی، مدیریتی و عملیاتی شرکت هستیم. ورود به بورس از یک سو و اضافه شدن ظرفیتهای جدید مدیریتی در کنار تیم فعلی، از جمله اقداماتی است که در همین راستا در حال انجام است. پیوستن مهدی صادق به تیم مدیریتی تپسی نیز با هدف رشد است و او قرار است ظرفیتهای فنی لازم برای توسعه و بزرگ شدن مقیاس فعالیتهای تپسی را مهیا کند. حمید مهینی نیز همچنان عضو تیم مدیریتی تپسی است و هدایت بخش هوش مصنوعی و علم دادهی شرکت را به عهده خواهد داشت.»
مدیر عامل تپسی، مهدی صادق را مدیری خوشفکر با دانش فنی بالا میداند و معتقد است حضور او در تیم مدیریتی تپسی، میتواند سرعت رشد شرکت را افزایش دهد.
یک استارت آپ ایرانی آمریکایی:
به گزارش سیتنا به نقل از فیوچریسم، یک استارتاپ حوزه انرژی موسوم به "NDB" که دکتر "نیما گل شریفی"(Nima Golsharifi)، دانشمند ایرانی، مدیرعامل آن است، ادعا می کند که به پیشرفت هایی در فناوری باتری دست یافته و نوعی باتری ابداع کرده است که با قطعات کوچک ضایعات هسته ای کار می کند.
بررسی هایی که این استارتاپ در "آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور"(LLNL) و "دانشگاه کمبریج"(Cambridge University) انجام داده است، نشان می دهند که این باتری در حال حاضر به ۴۰ درصد شارژ می رسد. سازندگان امیدوارند که با پیشرفت فناوری، عمر باتری ها به یک دهه تا ۲۸۰۰۰ سال هم برسد و انرژی خارق العاده ای ارائه دهد. این باتری ها در صورت موفقیت می توانند در همه حوزه ها از حمل و نقل الکتریکی گرفته تا تجهیزات الکرونیکی شخصی تحول ایجاد کنند.
شهرک استارت آپی کشاورزی وستا ساخته میشود:
رویداد جذب سرمایه در حوزه کشاورزی با حضور ۶ استارتاپ این حوزه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. در این رویداد که بصورت آنلاین برگزار شد، ۱۸۰ کاربر، شامل سرمایه گذاران و مخاطبان رویداد از طریق پلتفرم اسکای روم در برنامه حاضر شدند و استارتاپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
در این رویداد سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد مزیت برگزاری دوشنبههای استارتاپی جذب سرمایه در اکوسیستم نوآوری گفت: مزیت اصلی این رویدادها از جمله این رویداد که در حوزه کشاورزی برگزار شده است، تامین مالی اکوسیستم نوآوری کشور در حوزه کشاورزی خواهد بود. هفته گذشته نیز رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه کشاورزی را داشتیم که کارگزار آن رویداد نیز در حال پیگیری برای تامین مالی و رسوخ فناوری به حوزه کشاورزی است.
نویسنده: علیرضا اسلامی
برچسب ها
نرخ لحظه ای بازار
محصولات پتروشیمی
PVC۱۳۴۹+۰.۸۲٪
PP۱۳۵۸+۷.۶۱٪
PEسنگین۸۵۷+۱.۳۰٪
PE سبک۱۱۹۹+۰.۴۲٪
PE خطی۹۸۵+۱.۱۳٪
اوره گرانوله۲۰۱-۷.۸۰٪
اوره پریل۲۰۷+۰.۹۸٪
متانول۲۳۲-۷.۹۴٪
اتیلن گلایکل۵۴۲+۰.۷۴٪